Tomaatti-Mozzarellasalaatti

Ota näppärästi mukaan. Kaikki on pöytään laittamista vaille valmiina kun noudat menun. Ruokaisia salaatteja tässä osiossa varataan n. 150 g / henkilö. Suosittelemme salaattimenuun tilaamaan vähintään kaksi ruokaista salaattia ja vihreän salaatin sekä talon leipää ja levitettä.

Tuotteen viimeistely saattaa olla tehty eri tavoin kuin kuvassa.

Tilaus verkkokaupassa on tehtävä vähintään 2 vrk ennen noutoaikaa. Keskiviikkona tehdyt tilaukset ehtivät PE ja LA noutoihin. Noutaminen MA-LA klo 11-16.00.

55,00275,00

Kuvaus

Teemme kaikki tuotteet aina laktoosittomana. Kaikki tässä menussa on gluteenitonta. Mainitse lisätiedot noutoajankohta kentässä muista mahdollisista erikoisruokatoiveista. Otamme sinuun yhteyttä ja tarkennamme niitä tarvittaessa ennen kuin valmistamme menun sinulle.

Salaatit saat koristeltuna joko take away astioissa ja noutopakkauksessa, joita ei tarvitse palauttaa. Voit toivoa tuotteet myös palautettaville posliinivadeille. Palauttamattomista / rikkoutuneista astioista veloitetaan toteutuneen uuden ostohinnan mukainen maksu.

Toimi näin:
1) Valitse sinulle sopivin menu ja henkilömäärä ja ilmoita milloin tulet noutamaan.
2) Maksa tuotteesi verkkokaupassa.
3) Nouda menu Kokkipojasta. Kaikki ruoat kertakäyttöastioissa, kylmät ruoat koristeltuna ja lämpöiset ruoat ovat lämpöisinä.
4) Ruoat kulkevat kätevästi kierrätettävästä materiaalista tehdyllä laatikolla.
5) Nauti kaikessa rauhassa.